Фотогалерия

Честит празник, мила мамо!

      По повод 8-ми март, учениците от I-ви клас на СУ "Св.св. Кирил и Методий" гр.Брегово представиха пред родителите едно пълно с изненади тържество. Децата изиграха кратка пиеса с много старание и вдъхновение, рецитираха стихове с които изразиха голямата си обич към мама и танцуваха. Всички почувстваха също и пролетното настроение, което води след себе си времето за игри и забавления.

Ден на розовата фланелка

На 16.02.2018 г. в СУ "Св.св. Кирил и Методий" гр.Брегово бе отбелязан Деня на розовата фланелка. Училищния психолог съвместно с представители на МКБПППМН към община Брегово изнесоха лекция на тема "Стоп на тормоза". След това учениците изработиха тематично табло "Училище без страх" на което бяха поместени правила срещу училищния тормоз.

Права и отговорности на детето

На 13.02.2018 г. учениците от I и II клас бяха посетени от МКБПППМН към Община Брегово. На учениците бе представена презентация на тема "Права и отговорности на детето". След това всеки ученик получи брошура и по едно розово сърце, на което да напише името на някой, когото обича, което да залепи на клоните на символично "Дърво на добротата" за своя клас.

Коледно тържество

      В последния учебен ден за 2017 година в СУ "Св.св. Кирил и Методий" гр.Брегово се проведе Коледно тържество на най-малките ученици от първи клас. Програмата водиха част от членовете на клуб "Млади възрожденци". Първолаците представиха пиесата " Коледно вълшебство" ,пяха и рецитираха Коледни и Новогодишни стихотворения и песни. На края, като награда за тяхната всеотдайност и старание Дядо Коледа зарадва първокласниците с бленуваните от тях подаръци

На гости по повод Коледните и Новогодишни празници в ЦНСТПЛФУ с.Балей общ. гр.Брегово, обл.Видин 

      Първокласниците представиха пиесата "Коледно вълшебство", изиграха танц на снежинките и рецитираха и пяха Коледни песни и стихове. Всички искрено се забавляваха и радваха от сърце. 

Национална седмица на четенето 2017г.

.

1-ви ноември - Ден на народните будители

.

На добър час в първи клас!